maandag 22 juni 2009

Een Kaartje

Vorige week heb ik dit kaartje gemaakt.
Het papier is van Graphic45 en het schattige meisje komt van een vel poezieplaatjes.
De swirl is van Bosskut (Flower Silhouette), de pareltjes van Joy en de bloemen van Prima Marketing. Behalve het plaatje, heb ik alle materialen bij Ge-We Hobby gekocht. Het kant is eigenlijk wit, maar heb ik gekleurd door het een poosje in een bakkie thee te leggen.

Ik ben op het moment erg druk met het samenstellen van een Design Team voor Ge-We Hobby. Lijkt het jou leuk om ook lid te worden van dit team, kijk dan even op de site van Ge-We Hobby voor alle informatie.

Bedankt voor het langskomen en een prettige dag verder!

Groetjes Erika

maandag 15 juni 2009

3 Vintage Kaartjes



De afgelopen week ben ik weer druk bezig geweest met een scrappakket voor Ge-We Hobby.
Deze keer is het een heel uitgebreid pakket geworden voor het maken van kaartjes in Vintage stijl. Het pakket komt vandaag of morgen in de verkoop.

Bedankt voor het langskomen en voor de leuke reacties die jullie telkens achterlaten!

Groetjes Erika

vrijdag 12 juni 2009

2 Babykaartjes


Deze 2 kaartjes heb ik afgelopen week gemaakt. Een beetje simpel, maar ik vind ze ondanks dat toch best leuk geworden.
Het papier komt uit de Pretty Paper Blocs van Marianne Design en de baby embellishments zijn van Vivant. Verder heb ik m'n nieuwe Martha Stewart pons gebruikt, Nestabilities Labels One, bloemetjes van Prima Marketing en Marianne Design, wat lintjes en plaksteentjes.

Ik wens jullie een heel fijn en hopelijk zonnig weekend!

Groetjes Erika

maandag 8 juni 2009

Eindelijk weer een kaartje


Hier is dan eindelijk weer 's een kaartje van mij.
Het papier is van Graphic 45, echt een schitterende lijn en heel geschikt voor vintage kaartjes. Het plaatje komt van een knipvel van Marianne Design. Verder heb ik m'n ovale Nestabilities gebruikt, bloemen van Prima Marketing, pareltjes van Basic Grey, een takjespons, een stukje kant en wat roosjes.

Ik wens jullie allemaal een gezellige dag verder, bedankt voor het langskomen en.... hopelijk laat het volgende kaartje niet zo lang op zich wachten!

Groetjes Erika