vrijdag 30 november 2012

Sneeuwpopjes

Vandaag een heel toepasselijke post van mij want ze zeggen dat het kouder en kouder gaat worden in Nederland en... kans op sneeuw! Brrrrrr...

Afgelopen zaterdag stond ik op de Creatiefmarkt in Werkendam. Het was een hele gezellige en druk bezochte dag. Lekker veel verkocht en hele leuke mensen ontmoet en na lange tijd weer eens gezien, leuk!

Deze keer mocht ik ook een workshopje verzorgen voor de kinderen. We hebben op een ijskristal een leuke sneeuwpop gemaakt van A-Clay van Orange Elephant, erg leuk voor in de kerstboom!

De klei is o.a. te koop bij 't Hobby Hoekje "De Linge" in Leerdam.

Dit waren mijn voorbeelden:


Natuurlijk ging Desirée ook aan de slag en zij maakte deze twee:


Ik wens jullie alvast een heel gezellig weekend en tot snel want het is alweer bijna tijd voor de nieuwe candy!

Groetjes Erika

vrijdag 23 november 2012

Doopkaartjes

Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten, erg leuk dat jullie mijn blog zijn gaan volgen en ik hoop dat ik jullie wat inspiratie kan geven.

Laatst vroeg iemand mij of ik 11 doopkaartjes voor haar wilde maken, natuurlijk zeg ik daar geen nee tegen!

Na haar wensen gehoord te hebben en wat overleg is dit het kaartje geworden:


En natuurlijk ook even een groepsfoto:


Ik heb weer genoten van deze opdracht, de volgende ligt ook alweer te wachten dus ik hoef me niet te vervelen. Maar eerst morgen de Creatiefmarkt in De Kwinter in Werkendam (adres: Hooftlanden 1). Daar sta ik met mijn freubels en deze keer mag ik ook een leuke workshop verzorgen voor de kids. Dus mocht je je vervelen morgen, kom gezellig even langs tussen 10.00 en 16.00 uur. Het is zeker de moeite waard!

Bedankt voor het langskomen en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten en alvast een heel gezellig weekend gewenst!

Groetjes Erika

donderdag 22 november 2012

4 kaartjes

Wat leuk dat je weer even langskomt op mijn blog!

Deze keer heb ik weer wat kaartjes om te laten zien.



Deze twee zijn gemaakt met het schitterende scrappapier van Galeria Papieru. Helemaal mijn papier want ik ben gek op ruitjes, stipjes en bloemetjes. Het is exclusief te koop bij 't Hobby Hoekje "De Linge" in Leerdam.

Ik heb nog meer van dit soort kaartjes gemaakt maar die vind je op mijn PictureTrail site.


En dit zijn 2 kleine kaartjes van 10 x 10 cm.

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!

Groetjes Erika

donderdag 15 november 2012

Kadodoosje

Wat leuk dat je weer even langskomt op mijn blog!

Een paar weken geleden had ik dit doosje al gemaakt voor 't Hobby Hoekje "De Linge" in Leerdam maar ik kwam er net achter dat ik het hier nog niet had laten zien.


En nog een foto van de zijkant:


Het supermooie scrappapier is van Galeria Papieru en exclusief te koop bij 't Hobby Hoekje "De Linge" in Leerdam (Markt 20a) of in de webwinkel natuurlijk. De roosjes heb ik gemaakt van A-Clay van Orange Elephant en ook dat is bij dit leuke winkeltje verkrijgbaar.

Ik wil jullie ook even speciaal bedanken voor de leuke reacties die ik steeds mag ontvangen op mijn creaties. Op dit moment heb ik het zelf erg druk en ben ik dus niet zo'n trouwe blogger. Dan waardeer je het des te meer dat anderen heel trouw de tijd en moeite blijven nemen om een berichtje achter te laten, echt geweldig!

Ik wens jullie een hele fijne dag verder en tot gauw!

Groetjes Erika